گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

ایستادگی نیروهای حماس در برابر حملات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی

منابع خبری با اشاره به درگیری مسلحانه زمینی میان نیروهای مقاومت حماس و نظامیان صهیونست، از بمباران مناطقی در نزدیکی بیمارستانهای شفاء و اندونزی در غزه خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 28
کد خبر: ۲۱۰۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری حاضر در غزه از ادامه بمباران شدید نوار غزه توسط جنگنده‌های رژیم صهیونیستی خبر داده‌اند.

 

شبکه الجزیره با اعلام سنگین بودن حملات امشب از بمباران مناطقی در نزدیکی بیمارستان الشفاء و بیمارستان اندونزی و همچنین بمباران کمپ بریج در شمال نوار غزه خبر داده است.

 

شبکه ان بی سی نیوز از قول خبرنگاران خود در غزه می‌گوید که مردم مجروحان خود را با هرچیزی که بتوانند به مراکز درمانی و بیمارستانها حمل می‌کنند و آمبولانس‌ها جرات تردد در معابر غزه را ندارند.

 

همزمان شبکه الجزیره از درگیری و تیراندازی میان نیروهای مقاومت و نظامیان صهیونیستی در مناطق مختلفی از شرق نوار غزه خبر داد. برخی مقامات صهیونیستی و آمریکایی از ورود شماری از تانکها و نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطقی در داخل نوار غزه خبر داده‌اند.

 

در واکنش به آن یک منبع مقاومت فلسطین به المیادین گفته دشمن در حالت ضربه و فرار است و نتوانسته هیچ‌یک از نیروهای خود را در مناطق عملیات اصلی شمال شرق، شمال غرب و مرکز بریج تثبیت کند.

 

از سوی دیگر گردانهای عزالدین قسام از موشک باران شهرهای سدروت و اشداد در جنوب اراضی اشغالی خبر داده است./ فارس

ارسال نظر